Actualidad del Informe / Derechos individuales y colectivos / Papel instituciones en el conflicto

[entrevista]: Guerrilla Comunicacional a Arturo Landeros (EdPAC)

Avui s’ha publicat l’entrevista que lxs compas de la Guerrilla Comunicacional han realitzat a Arturo Landeros, membre de EdPAC.

Al fil del treball de recerca que hem anat realitzant en aquests mesos per elaborar l’Informe pel Dret a l’Alimentació a Catalunya, hem vist com hi ha una vinculació estreta entre malnutrició i empobriment de la població. Per això, aquesta entrevista és una anàlisi sobre la pobresa en l’Estat espanyol, els discursos que la justifiquen, i l’estigmatització i el silenci que l’envolten.

La trobareu aquí.

___________________

Hoy se ha publicado la entrevista que lxs compas de La Guerrilla Comunicacional han realizado a Arturo Landeros, miembro de EdAPAC.

Al hilo del trabajo de investigación que hemos ido realizando en estos meses para elaborar el Informe por el Derecho a la Alimentación en Catalunya, hemos visto cómo hay una vinculación estrecha entre malnutrición y  empobrecimiento de la población. Por ello, esta entrevista es un análisis sobre la pobreza en el Estado español, los discursos que la justifican, y la estigmatización y el silencio que la envuelven.

La podréis encontrar aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s