Campaña goteo

[goteo]: Felicitats a totes les persones que heu donat suport al #InformeDretAlimentació!

Avui és un dia per a celebrar, i és que hem superat amb èxit la primera ronda de la campanya! A partir d’ara, passem a la segona ronda, on tindrem 40 dies més per continuar difonent el projecte i aconseguir fons per finançar-lo.

No ha estat fàcil arribar fins aquí, però haver aconseguit superar el mínim ens incentiva a seguir tocant portes. Tenim diverses idees que s’estan gestant ja, de moment us podem avançar que gràcies a l’Ana,  hem pogut conèixer a través de Goteo, que el dia 20 d’aquest mes publicarem un article que tracta d’explicar la relació entre pobresa i malnutrició a United Explanations, www.unitedexplanations.org/.

Felicitats mecenes, això és de totes!

________

¡Felicidades a todas las personas que habéis apoyado el #InformeDretAlimentació

Hoy es un día para celebrar porque hemos superado con éxito la primera ronda de Goteo. A partir de ahora, pasamos a la segunda ronda, donde tendremos otros 40 días para seguir difundiendo el proyecto y lograr fondos para financiarlo.

No ha sido fácil llegar hasta aquí, pero haber logrado superar el mínimo nos incentiva a seguir tocando puertas. Tenemos varias ideas que se están gestando ya, de momento os podemos adelantar que gracias a Ana, que hemos podido conocer a través de Goteo, el día 20 de este mes vamos a publicar un artículo que trata de explicar la relación entre pobreza y malnutrición en United Explanations, www.unitedexplanations.org/

Felicidades mecenas, esto es de todas!

 

Anuncis